Gå till innehåll

20070719

Hur många gånger har jag inte haft inspiration till att skriva något, men blivit avbruten. Eller lagt Sten hela kvällen tills jag själv somnat innan jag orkat komma igång med något annat. Den lilla kvällsmänniskan.

För två veckor sedan fick jag reda på att jag fått jobb. Just nu vikarierar jag på insändarredaktionen på Göteborgs-Posten. Det är jättekul och jag lär mig massa saker och får redigera mycket. Jag slutar i mitten av augusti. Sedan har vi två veckors semester tillsammans. Vi har inte riktigt kommit på vad vi ska göra än, för det kom lite plötsligt att vi hade både tid och pengar. Och sedan tar det fart. Jag ska börja jobba på samma ställe som Fredrik, i Billdal. Där ska jag skriva saker, dokumentation, manualer, presstexter och sånt.

Nu blir vi en mer normal familj. Sten börjar hos dagmamma (hon verkar toppen!) och vi åker och jobbar. Dock har vi en timmas resväg åt varje håll, så vi får nog planera en del. Förmodligen fortsätter Fredrik att jobba 80% så att Sten inte får så långa dagar borta från oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.