Gå till innehåll

19980701

Minsann. Jag var inte hemma länge. På tisdagkvällen kom cosis och hälsade på. Redan på onsdagen kom vi på att vi skulle ge oss av. Vi liftade till Trollhättan med tre olika bilar. Den sista var ett flyttlass... Vi hjälpte dem att flytta lite. När vi väl kom fram tvättade vi och åt kvällsmat.

Nästa morgon, torsdag, klev vi upp tidigt och satte oss på tåget mot Arvika. Väl framme velades det runt i staden med människor inblandade i Arvikafestivalen. Jag lyckades få en funktionärspost som "Terminalvakt" i ett udda UFO-projekt.

Helgen tillbringades i Edane (uttala gärna på amerikanska). Vi hade "Lyckohelg". Unga Forskare Bergslagen hade hyrt en stuga. Vi grillade mest och slöade och hade möte. Det var en behaglig helg.

Sedan började UFO-byggandet. Det sågades och mättes och spikades massor. Nem0 visste sannerligen vad han ville. Efter nästan en vecka skådades ett svart blinkande och låtande UFO på taket. Nedanför fanns terminaler man kunde kommunicera med utomjordingarna via. Det hela var ganska lyckat, men en hel del förbättringar kan göras. Det var ju ändå första gången idén prövades.

När festivalen väl var slut, var vi trötta. Vi jobbade en hel del med att riva UFO och rulla in alla kablar som var utlagda över hela området. Vi blev oerhört flamsiga och tog en del foton, vilka jag hoppas ska digitaliseras senare. cosis såg rolig ut och crusader lånade ut sina inlines. kak skrattade åt det mesta. Eftersom vi insåg att vi missat hela festivalen eftersom vi arbetat, så beslutade vi oss för att åka till Linköping och festa bort festivalen ordentligt. Då vi inte kom hem till crusader förrän efter elva, så blev det en sen fest. Samtidigt var festen även i Ervalla, utanför Örebro. Tre pojkar och en flicka på varje ställe. De flesta lyckades nog supa bort festivalen ordentligt...

Idag har jag förflyttat mig från crusader hem till cosis. morot kom och grillade, så han körde oss. Det var bra, för det regnade. crusader ska jobba imorgon. Eftersom det regnade, så grillade vi inomhus, i ugnen. Det blev riktigt gott.

Nu har jag äntligen fått ordentligt med datande igen. Jag sitter i Q och knapprar på en stor fin data. Om en stund är det nog läggdags, ety klockan närmar sig tre. Imorgon åker jag troligtvis hemåt. Det verkar bra. Kanske ligger några antagningsbesked i brevlådan. Det ska bli intressant att se. Dessutom kan man sova i sin säng.

Jag lovar att återkomma snart. Förhoppningsvis blir det mer datande framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.