Gå till innehåll

19980623

Vi var i Roskilde. Och utanför Roskilde. Roskilde-festival. I tisdags packade vi in oss i sektionsbilen och begav oss. Vi åkte till Helsingborg och åt på en restaurang med en rörig kock, eller vad han var. Sedan åkte vi färja och försökte ta oss till Roskilde. Till slut kom vi fram. Vi slog upp sex tält. En massa vänner som skulle komma. Vi sov i ett jättetält. 10 personer sov i halva tältet. Bra tält.

Massor av musik och folk och knark. Överallt. Det var kul. Skönast är nog att ligga på rygg i gräset och titta på molnen och lyssna på musik. Moln ser ut som mumintroll och arga gubbar och andar.

Ah. Bäst var Kraftwerk, Lisa Ekdahl, Kent och Portishead. Mmm... Och youghurtglass och badhus med leksaker i. Och så Louisiana förstås. Knäpp videokonst och galna upptåg. Och svarta svanar från Egypten.

Jag körde bil från Helsingborg till Göteborg. Det var natt och jobbiga skurar. Alla sov. Sedan blev det gryning. Då blev det lättare och vackert. Sedan sov jag i nästan tolv timmar. Och så i sex till. Nu har det blivit tisdag och världen finns fortfarande utanför rutan. Den är lite mörkare, men den finns kvar. Snart ska jag till basen och laga mat med Viktor och Fred. Som vanligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.