Gå till innehåll

Min studentpresent är värd det

Jag fick en stokke variabel i studentpresent år 1996. Den har länge haft ett överdrag av fårpäls, men det var nästan ingen ull kvar. När jag tog bort överdraget såg jag att stolens tyg började gå sönder. Jag tycker att den är värd att hänga med lite till. Den används ganska mycket, eftersom den är vid skrivbordet där datorn står. Jag letade i gömmorna efter ett bra tyg, men kom på att den nog skulle bli snygg med överdrag av trasmatta.

IMG_20150707_202346

Trasmattan har jag själv vävt. Eller, jag vet inte hur mycket jag egentligen har vävt, för det minns jag inte. Jag var kanske tio år när den gjordes. Förmodligen fick jag en del hjälp.

Nu har i alla fall både mattan och stolen fått liv igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.