Gå till innehåll

Jag vill sova

I fredags var jag så trött att jag fick koncentrera mig på att hålla mig på vägen när jag gick till dagis för att hämta S. Det kändes inte alls bra. Sömnig. Gäspade.

Under helgen bytte jag plats med F i sängen. På något sätt verkar bebisen då ha förstått att jag inte var så nära. För första gången sedan i maj fick jag sova längre än tre timmar i sträck. Fyra och en halv tror jag att rekordet blev. Utan att vakna alls.

Plötsligt kunde jag tänka klara tankar och orkade göra något annat än sitta och stirra.

Sen kom vardagen och F ville ha tillbaks sin plats. Därmed bevisades att det gjorde skillnad, för det blev direkt max två timmars sömnstunder igen. Man behöver rätt många tvåtimmarslurar för att det ska kännas som en natt. Så många får inte plats på en natt.

Jag vill ha:

  • sovmorgon (efter en sovnatt)
  • fotmassage
  • ryggmassage
  • sushi

Tack på förhand, tomten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.