Gå till innehåll

20060705

Häromdagen kändes det som att jag var tillbaks i Tanzania. Det var en serie faktorer som påverkade. Det var jättevarmt, luktade brandrök, jag hittade macadamianötter på Konsum, ja det var väl det.

Idag var vi på Brännö. Vi har blivit med tomt där för ett par veckor sedan, och idag var det dags att visa den för min syster med familj. Det hände en massa skumma saker idag. När jag handlat i affären på Brännö, så sprang det ut en kvinna ur ett hus och stoppade människor som var påväg förbi. En kran hade gått sönder hos henne, och hon behövde hjälp med att ösa, alternativt få stopp på läckan. Jag var en bit förbi och gick vidare, efter en stund hörde jag brandlarmet.

När Olivia och jag skulle ta ö-snabben hemåt, så stod det en bil i vägen för den långa dragspelsbussen. Chauffören tutade och tutade, men ingen förare dök upp. Till slut såg en driftig passagerare till att några starka karlar gick ut och puttade undan bilen. Vilka hjältar! Att någon sedan klämdes fast i bakdörren som sedan inte ville öppna sig på ett tag förtog bara stämningen lite.

För övrigt är det lite för varmt för mig, men man vänjer sig ju.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.