Gå till innehåll

20020111

Mitt i nåt slags tentapluggande. Tiopoängstenta på onsdag och en hemtenta som ska vara klar före tisdag. Det är skoj, ändå går det trögt. Det är svårt att bara sitta själv och läsa och fundera. Hjärnan kommer på andra smarta idéer, vilket i och för sig är kul. Jag får nog skriva ned dem och ta tag i dem efter tenterandet.

Och mitt i alltihopa blev jag trött på alla mina kläder och på alla fula grejer jag samlat på mig. Men det är inte så mycket att göra åt. Är man student, så kan man inte gå och köpa en ny garderob hur som helst.

Jag fick en bok av Annette. "Hon går genom tavlan, ut ur bilden" av Johanna Nilsson. Jag tillåter mig inte att läsa mer än ett eller två kapitel åt gången; jag ska ju plugga. Varje gång jag läser kommer det tårar. Jag känner igen mig, men ändå inte. Och vill helst inte att någon ska känna igen sig alls.

Glömde svara på det nationella antagningsbeskedet. Jag kom på det nio timmar försent. Försökte med telesvar och websvar, men båda hade stängt. Om jag inte svarar, så får jag inte läsa några kurser i vår. Jättedumt. Dålig morgon, dålig dag. Det var den 29:de december. Jag fyllde i alla fall i lappen och skickade in den. Försent. Och så mailade jag studievägledarna. De kude sätta upp mig som reserv. Massor av dagar senare, visar det sig att min lapp blivit registrerad trots allt, och att jag har kommit in som jag ska. Kanske har de några extra dagars marginal, för att posten kan vara sen. Ibland är det bra att allt inte sköts elektroniskt. Jag är trots allt ganska nöjd över att ha lyckats varva ner så pass att jag inte kom ihåg lappen. Spela kort och dricka te är bra för själen. Fast kortspel kanske är syndigt? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.