Gå till innehåll

20000318

Vi var på balett igår. Cullbergbaletten var här i Skövde och dansade Svansjön. Ofta hade de "riktiga" balettkläder, i form av tutuer (sån klassisk tyllkjol). Även killarna som spelade svanar hade kjolar. Och man såg inte att det var killar, för tjejerna hade lika stora benmuskler som killarna. Jag kom att tänka på en del praktiska detaljer. Dels undrar jag vad de hade under trikåerna. Man såg tydligt att där inte fanns några kalsonger. De måste haft stringtanga, kom jag fram till.

Sen funderade jag över hur de gör när de hoppar. De är längre i luften än andra är när de hoppar. De kliver upp i luften, och sen kliver de ner igen när de är klara, har jag hört. Så såg det ut också. Dessutom undrar jag vad den stora marängen gjorde mitt på scengolvet. Och varför kom det in en flera meter stor blå kil mitt under första akten?

Det var jätteintressant att gå på balett! Jag var helt tagen och vågade nästan inte blinka! Tänk om jag skulle missat något! Det var otroligt vackert. Jag trodde inte att det skulle vara så fint och spännande. Blodad tand, helt klart.

Idag tentade jag. Deklarativ programmering. Det var ganska lätt (tror jag). Det är bra med tentor där man kan tänka en stund först och sen skriva ned ett kort svar. Korta svar är bra svar. Jag hann inte ens äta banan. Morfars gamla gröna stickade tröja hade jag på mig. Den var varm och mysig. Det är bra om man inte fryser när man tentar. Det kan vara väldigt distraherande. Jag gick efter två timmar och kände mig nöjd. Nu är det mörkt och imorgon tänkte jag plantera om krukväxter, så att de känner ända ut i rotspetsarna att det är vår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.