Gå till innehåll

19990517

Det gör ont i armen. Det är en liten bula på den. Förhoppningsvis går det snart över. Kan vara sviter från helgens kajakpaddlande. Likaså ett blåmärke på vänster smalben.

Jag var på Waxholm på Unga Forskares Riksstämma. Det var ett år sedan jag engagerade mig i Unga Forskare senast, mer än på föreningsnivå.

Mest kul är att träffa alla igen. Hur gör man lappkast med kajak? Hur många är en hög? Kan man verkligen tillverka en kamera för 24 kronor? Många frågor blir det. Norrmän är galna. Och idag är de nog extragalna, tror jag.

Jag har ätit vattenmelon på taket idag. Förhoppningsvis ska jag åka till havet ikväll. Det är jättefint väder. Saker är skarpa med nya glasögon. Sol. Idéer men dålig disciplin.

Mmmm... Stefan och jag var på Smithska udden. Där var det blankt vatten, en liten brännmanet, en häger och ett UFO. Jag tror att jag såg några tångräkor också, men jag är inte riktigt säker. Lite äckligt att man associerar stilla hav med Pripps Blå. Konstigt. Jag som inte ens har TV.

Jag undrar hur jag ska klara mig utan havet. Jag hoppas att jag kommer att ta vara mer på havsbesöken när jag bor på slätten. Kanske åker jag till kusten bara för att titta på havet. Eller så åker jag till Vänern, men det verkar ju lite trist.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.