Gå till innehåll

19990215

Man blir trött av små barn. Igår var jag och hälsade på Simon igen. Han låg på min mage och sov i över en och en halv timma. Först försökte jag läsa, men jag fick ge upp. Jag blev för trött och somnade jag med.

Hans föräldrar säger att han ska heta Samuel, men jag tycker att Simon är finare. Igår åt vi allihop samtidigt. Det smaskades. Simon åt mjölk, Simons mamma och morfar och jag åt smörgås med messmör.

I lördags var jag med bland andra Stefan och Brell och åkte skridskor på Mjörn. Jag blev trött i fötterna, så Stefan fick minsann dra mig tillbaks. Det är lite läskigt att åka på en stor
sjö. Man vet liksom hur mycket vatten man har under sig. Och så vet man att isen kan försvinna. Dessutom kom det en båt åkandes på Mjörn. Det gäller att inte hamna på ett ensamt isflak. Hemska tanke!

Livet blir tråkigt om man har ont i huvudet. Det satt ett DJUR på min vägg! Ett litet. Som en liten skalbagge. Vi tror att det var en bäver. Den kommer att vara hungrig när jag kommer hem från kören ikväll.

På väg hem, stannade jag utanför Matematiskt Centrum. Det lät där. Någon spelade vindflöjt. Det var de lila stålräckena som satt på betongtrappan. De spelade vackert. Jag stod kvar riktigt länge, fast det regnade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.