Gå till innehåll

19980823

När solen lyser säger min hjärna att jag borde gå ut. Det är jobbigt ibland när man inte vill.

Maktlöshet. De kommer med jämna mellanrum, tankarna om jordens resurser och välfärden. Idag började det på morgonen med att jag funderade över den fyraårige pojken som hittades mördad i en sjö. Sexuellt utnyttjad hade han blivit. Vad är det för värld? Vad är det för människor?

Sen var jag och träffade mina vänner i Woza-kören. Vi håller på att få en ny körledare. Så pratade vi lite om lön till henne och så. Sen gick vi och fikade. Vi satt längst in i en vrå på Solsidan. Petra ska läsa humanekologi. Kanske Tina också. Så pratade vi om vattentillgångar, flexibla arbeten, pengar, välfärd, ekologisk mat och lärarbristen. Det var skönt att höra lite åsikter från vettiga personer med mycket i skallen. Jag ska nog ta och börja leta upp lite ekologisk mat och fundera lite mer som förr. Man blir lite avtrubbad när man har allt serverat såhär.

Väl hemkommen strömmar Crusells klarinettkonserter ur högtalarna. Jättevackert. Men ändå... Vad trygg jag är. Här finns allt. Bara en sån sak som el. Jaja...

- Vad skulle du kunna tänka dig att offra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.